Tekst objavljen: 12.10.2023 16:55        


Nekada banke preteruju u marketingu, a nekada zaista nije tako teško naći povoljan kredit

Koliko brzo i koliko je lako zaista doći do kredita?


Gde god se okrenete oko sebe, bilo da ste na internetu, u gradskom prevozu ili pred televizorom - sačeka će vas reklama neke banaka koja vam nudi keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit. I to se sve završava brzo i lako, sve može online ili sa samo jednim odlaskom u banku, pare na vašem računu istog dana...i tako dalje. Mnogo je ovakvih primera kojima vas banke "mame" da kupite kredit baš kod njih.

Situacija u realnom životu je ipak malo drugačija i više odgovara onoj rečenici koja kaže da je "danas nikad lakše aplicirati za kredit, ali je i nikad teže da vam ga banke odobre".

Međutim, postoje naravno i klijenti koje bi svaka banka poželela da ima i kojima bi kredit bio odobren u najkraćem mogućem roku. Ne u istom danu, ali bi procedura za ovu grupu klijenata bila znatno brža.

  • Prva stvar:

Nikome ne smete ništa da dugujete ili, rečnikom bankara - Kreditni biro mora biti uredan. Ako ne znate šta je Kreditni biro i kako funkcioniše, saznajte ovde.

  • Druga stvar:

Treba da budete zaposleni za stalno u kompaniji koja je stabilna i koja ima preko 1000 zaposlenih. Idealno bi bilo da je reč o državnoj firmi, pošto to kod nas znači siguran posao. A siguran posao znači da ćete biti u mogućnosti da banci redovno plaćate rate kredita.

  • Treća stvar:

Ukoliko imate tri ili više godina radnog staža i platu preko 85 000 dinara, to će biti siguran znak banci da ste vi idealan klijent za nju.

Ukoliko imate sve tri stvari -ne morate da brinete oko kredita, jer će vam isti biti odobren u skoro svakoj domaćoj banci.

Tu dolazimo do još jedne vrlo bitne stvari koja može ići vama u korist.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ukoliko ispunjavate sve navedene uslove - imate i tu povoljnost da sami birate banku koja će vam najviše odgovarati za kupovinu kredita. A to je svakako ona koja će vam ponuditi najbolje uslove i najpovoljniji kredit.

Bilo da je reč o keš kreditu, kreditu za refinansiranje ili stambenom kreditu, Kamatica savetnik vam pomaže da najbrže moguće pronađete kreditni proizvod koji će vam najviše odgovarati. Ne morate da trošite vreme na pretragu kredita, upoređivanje uslova i brigu o skrivenim troškovima, kada već postoji neko ko sve to radi za vas.


Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stambeni krediti krediti za refinansiranje keš krediti najlakše do kredita najbrže do kredita potreban mi je kredit najpovoljniji krediti na jednom mestu najpovoljniji krediti sve banke u srbiji sve banke na jednom mestu krediti sve banke kamatica savetnik kreditni savetnik sve o kreditima na jednom mestu sve o kreditima svi krediti na jednom mestu svi krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana