Tekst objavljen: 22.10.2012 14:18        


Kablovski operator SBB od danas počinje da nudi uslugu fiksne telefonije za poslovne i rezidencijalne korisnike po ceni od 390 dinara mesečno.

SBB nudi fiksnu telefoniju za 390 dinara mesečno

Pretplata za fiksni telefon obuhvata neograničene razgovore u SBB fiksnoj mreži, 100 minuta besplatnog razgovora ka fiksnim mrežama u Srbiji i brojevima u inostranstvu, besplatne napredne funkcije i još 100 besplatnih minuta u okviru Trio paketa sa digitalnom televizijom i internetom.

Cena poziva ka fiksnim mrežama je dinar po minutu, dok je ka mobilnim mrežama devet dinara, a minut poziva ka zoni jedan koja obuhvata 76 zemalja u inostranstvu je šest dinara.

Fiksna telefonija će biti na raspolaganju za oko 700.000 domaćinstava, dok će novi korisnici koji žele samo uslugu fiksne telefonije za priključak platiti 3.990 dinara.

Generalna direktorka kompanije SBB Dragica Pilipović Čefi je kazala da „fiksna telefonija nije velika zarada i veliki pomak u razvoju firme, ali je korisno pretplatnicima koji će kod jednog operatora i na jednom računu imati internet, kablovsku televiziju i fiksnu teltfoniju“.

Ona je kazala da je još jedna od prepreka za punu liberalizaciju uvođenje prenosivosti broja u fiksnoj telefoniji, dodavši da će verovatno ta usluga malo kasniti jer kako je navela „izgleda da Telekom nema tehničkih mogućnosti da to dozvoli u predviđenom roku“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
telefoniranje telefoni telefonija fiksni telefon sbb

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana