Tekst objavljen: 12.11.2012 8:45        


Dragan Marković - Palma kaže da građani Jagodine imaju sve što i Beograđani, samo što su u Beogradu deset puta skuplje usluge koje su u ingerenciji grada.

Palma: Jagodina kao Beograd, samo jeftinija

- Jagodina je 2004 imala budžet od pet miliona, a ove godine biće 25 miliona evra - rekao je Marković i izneo mišljenje da takav rast budžeta nema nijedan grad u svetu.

On je ponovio da se iz sredstava gradskog budžeta Jagodine finansiraju svi sportski klubovi u gradu, od superligaša u fudbalu, rukometu, košarci, do lokalnih, na letovanje se šalje oko 3.500 djaka osnovnih i srednjih škola, trudnicama mesečno isplaćuje po 12.000 dinara, svako novorođeno dete dobija 1.200 evra...

Jagodinu je prošle godine posetilo 700.000 turista a ove godine biće ih više, rekao je Marković nabrajajući rezultate.

U Jagodini se, u odnosu na broj stanovnika, pravi najviše stambenih i poslovnih zgrada u Srbiji, dodao je Marković i napomenuo da ga ljudi pitaju "od kuda pare za sve".

- Ove godine smo imali donacije u iznosu od 700.000 evra, gradski funkcioneri, a ni predsednici i članovi Upravnih odbora ne primaju plate, imaju limitirane troškove mobilne telefonije, ne korste službene automobile i na ovome uštedimo mesečno devet do deset miliona dinara - rekao je Marković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd Srbija dragan marković palma jagodina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana