Tekst objavljen: 07.05.2013 9:30        


Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je, posle razgovora u Džedi sa zvaničnicima Saudijske Arabije, da je saudijska strana iskazala želju za angažovanjem srpskih lekara svih specijalnosti.

Nude posao za srpske lekare u Saudijskoj Arabiji

Ljajić je rekao da Srbija ima interes da naše građevinske firme učestvuju u realizaciji infrastrukturnih objekata u Saudijskoj Arabiji, s obzirom da je ta država izdvojila 350 milijardi dolara za te namene.

- S druge strane, njihove kompanije su zainteresovane za ulaganje u poljoprivredu i proizvodnju hrane u Srbiji i mi smo u tom cilju danas napravili i prve kontakte sa zainteresovanim saudijskim firmama - rekao je Ljajić.

Saudijska strana je iskazala želju za angažovanjem naših lekara svih specijalnosti kao i srednjeg medicinskog osoblja, uzimajući u obzir deficit zdravstvenog kadra u Saudijskoj Arabiji, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
zdravstveni radnici medicina lekari rasim ljajić gastarbajteri dijaspora migracija karijera posao saudijska arabija Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana