Tekst objavljen: 15.03.2013 11:50        


Crna Gora bi u narednih par godina, na udaljenosti manjoj od 60 kilometara, trebalo da ima četiri luksuzna resorta, čiji su operatori svetski poznate turističke kompanije. Na lokacijama Tivta do Herceg Novog turiste će u svojim objektima dočekivati Qatari Diar, Oraskom, Adriatik Marinas i, prvi put u Evropi, operator One&Only.

Crna Gora u rangu s Maldivima i Bahamima

Poput lokacije za letovalište u Crnoj Gori, i ostalih sedam resorta One&Only nalaze se na najlepšim mestima na svetu – Maldivima, Dubaiju, Mauricijusu, Bahamima i Meksiku.

One&Only je brend kompanije Kerzner International, vodećeg međunarodnog operatora letovališta, kazina i luksuznih hotela. Kerzner International je prošle godine restrukturirao upravu i učvrstio finansijsku poziciju.

Turistički resort One&Only Montenegro, koji u Kumboru realizuje azerbejdžanska kompanija SOCAR, trebalo bi da košta 258 miliona evra, od čega bi u prve četiri godine trebalo da bude investirano 52 miliona evra.

Na prostoru nekadašnje kasarne u Kumboru, na samoj obali mora, biće izgrađeno oko 150 luksuznih soba i vila, prestižna One&Only rezidencijalna komponenta i marina, teniska akademija, spa centar, restorani i maloprodajne radnje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
strani investitori strane investicije turizam more Crna Gora cg

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana