Tekst objavljen: 25.04.2013 11:50        


Kompanije SBB, Telemah Slovenija i BiH, Total Tv i još 15 manjih firmi u vlasništvu MiD Evropa Partners, formirali su Junajted Grup, grupaciju vodećih pej-tv operatora u Jugoistočnoj Evropi.

Besplatni razgovori između Srbije, Slovenije i BiH

Junajted Grupa će korisnicima ponuditi od 1. maja besplatne telefonske razgovore između Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a najavljena je i mogućnost da SBB ponudi uslugu mobilnih servisa u narednih nekoliko meseci.

Predsednik Upravnog odbora Grupe Dragan Šolak kaže da će "SBB u skorijoj budućnosti, u narednih nekoliko mesci krenuti sa ponudama mobilnih servisa".

Viši savetnik Upravnog odbora Junajted grupe Kameron Manter je kazao da treba iskoristiti prednosti tehnologija 21. veka radi povezivanja ljudi u regionu.

Manter je rekao da veruje u svetlu budućnost ovog regiona, gde će kompanije kao što su SBB i Telemah pokazati put na kojem će svi u regionu pronaći dobre strane zajediničkog rada .

Prema njegovim rečima, moderna ekonomija zahteva inovativnost i kreativnost u idejama, procedurama, sadržajima koju one poseduju, a ova kompanija može da obezbedi kvalitetne i vredne usluge za 20 miliona klijenata u regionu.

Manter je dodao i da pristupanje EU nije cilj, nego samo prvi korak u daljem razvoju, a tome posebno mogu da doprinesu kompanije kao što su Junajter Grup.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sbb telefoniranje telefonija Srbija slovenija BiH

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana