Tekst objavljen: 21.07.2023 16:15        


WhatsApp uvodi novu funkciju koja korisnicima olakšava slanje poruka nepoznatim brojevima, bez potrebe za čuvanjem istih u imeniku

WhatsApp olakšava slanje poruka osobama koje nemate u imeniku


WhatsApp, platforma koju svakog meseca koriste milijarde korisnika, konstantno radi na unapređenju svog korisničkog iskustva. Sada olakšava komunikaciju sa nepoznatim brojevima. Ova nova funkcionalnost omogućava korisnicima da pokrenu razgovor sa osobom čiji broj nije sačuvan u imeniku telefona.

Da biste započeli razgovor sa nepoznatim brojem, potrebno je da pokrenete novi chat na WhatsApp-u. Nakon toga, broj treba da se unese u pretragu, a pored njega će se pojaviti dugme "Chat". Klikom na ovo dugme, možete započeti razgovor bez prethodnog čuvanja broja u imeniku.

Prema informacijama izveštaja WABetaInfo, ova funkcija je već dostupna u najnovijoj verziji WhatsApp-a za iPhone i Android uređaje. Međutim, opcija nije dostupna u desktop verziji aplikacije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Vlasnik WhatsApp-a, kompanija Meta, takođe radi na uvođenju podrške za @korisnička imena, što će dodatno olakšati interakciju sa novim kontaktima na platformi, bez potrebe za čuvanjem njihovog broja telefona.

U slučaju da dugme "Chat" nije dostupno, potrebno je ažurirati aplikaciju na najnoviju verziju iz Play Store-a. Funkcija se uvodi postepeno, tako da može proći određeno vreme do njene potpune dostupnosti.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Whatsapp čet aplikacije aplikacija za dopisivanje slanje poruka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana