Zvanični kurs Evra za dan 14.04.21. :: 117.5779 rsd
Tekst objavljen: 13.01.2020 12:15        


Worldline je na sajmu Nacionalne maloprodajne federacije u New Yorku krajem ovog meseca organizovao prve demonstracije novog sistemaa plaćanja licem

Švajcarci demonstrirali kako izgleda plaćanje - licem!

Inovativni biometrijski sistem razvio je švajcarski startup OneVisage, dobitnik nagrade “Grand Prix” na trodnevnom takmičenju e-Payments Challenge Worldline u septembru u Frankfurtu, prenose agencije.

OneVisage je izabrao ukupnog pobednika na takmičenju, koje je uparilo 25 fintech startupa sa Worldlineovim klijentima i trgovcima, kako bi pružili nova rešenja za 11 izazova u industriji. Wordline je brzo aktivirao sistem, rekavši da sistem “plati lciem” koristi “3D biometriju lica i poštuje privatnost podataka korisnika, vraćajući im potpunu kontrolu nad njihovom biometrijom za razliku od svih ostalih alternativa na tržištu”.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Programi za plaćanje licem pojavili su se širom sveta tokom protekle godine, a konurent Worldline Nets instalirao je pilot sistem u kafeteriji u Danskoj u decembru, dok je Caixabank je primijenila program plaćanja licem u prodavnici Nestle u Španiji i restoranu u Barseloni.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
plaćanje licem worldline 3D biometrija lica švajcarci plaćanje nove tehnologije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana