Tekst objavljen: 06.10.2023 14:45        


U Beogradu će sutra biti otvoren 59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI), a kao prateća manifestacija i 59. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju

Sutra počinje Sajam nameštaja u Beogradu


Sajam nameštaja trajaće do 11. oktobra 2023. godine, a sajam mašina i alata za drvnu industriju do 10. oktobra.

– Ovaj događaj je prilika da se na jednom mestu vide proizvodi visokog kvaliteta, domaće i inostrane proizvodnje, ali i dizajnirani komadi svetskog renomea, dostupni na našem tržištu. Izlagački program sajma nameštaja objediniće sve segmente opremanja i uređenja enterijera, eksterijera, objekata različitih namena, prateći stilove i potrebe savremenog čoveka u životnom prostoru i radnom ambijentu – saopštio je Beogradski sajam.

Na Sajmu nameštaja biće promovisani dizajneri i umetnici koji će prezentovati nove dizajnerske linije, koncepte i ideje za nameštaj i enterijer, u programima kao što su „Design Talks“ i Izložba mladih dizajnera, koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole.

Pored izložbenog dela, posetioci će moći da čuju stručna predavanja i panel diskusije, kao i da prisustvuju radionicama o trendovima u dizajnu enterijera, upotrebi određenih materijala ili tehnikama uređenja prostora.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Na Sajmu mašina i alata za drvnu industriju pored ostalog biće predstavljene mašine za sečenje, rendanje i oblikovanje drveta, materijali i repromaterijali koji se koriste u procesu obrade drveta, te dodatna oprema i alati.

Kako je precizirano, biće predstavljene najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati, ali i softveri za projektovanje i upravljanje proizvodnjom, digitalna rešenja za optimizaciju procesa obrade drveta i automatizovane sisteme.

Radno vreme Sajma nameštaja od 6. do 10. oktobra je od 10 do 19 časova, a 11. oktobra od 10 do 18 časova.

Cena pojedinačne ulaznice za Sajam nameštaja je 450 dinara, a grupne ulaznice 350 dinara, a za đake i studente 250 dinara, dok poslovna propusnica košta 2.500 dinara.

Radno vreme Sajma mašina od 6. do 9. oktobara je od 10 do 19 sati, 10. oktobra od 10 do 18 sati, a ulaz je slobodan.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
7 oktobar sajam nameštaja Beograd nameštaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana