Tekst objavljen: 13.09.2015 16:00        


Kompanije koje zanima sistemski pristup energetskoj efikasnosti, informacije i iskustva o mogućim prvim koracima, mogu ta saznanja da dobiju na predstojećoj SPEED konferenciji koja će biti održana u Opatiji, a koju organizuje kompanija Simens. 

Simens o prvim koracima ka energetskoj efikasnosti

Biće reči i o tome kakve su po tom pitanju strategije kompanija u regionu kao i kakve tehnologije koriste te kompanije i koje prednosti dobijaju.

Iz Simensa najavljuju učešće brojnih predstavnika renomiranih finansijskih institucija koje imaju namenske finansijske proizvode za finansiranje projekata energetske efikasnosti, poput Svetske banke, Evropske banke za obnovu i razvoj, Evropske investicione banke, UniCredit banke.

Mnogi tehnički eksperti se žale da menadžment nema uvek razumevanja za njihove predloge i projekte, a Simens navodi da će se taj jaz premostiti prisustvom Generalnih direktora regionalno aktivnih kompanija Steklarna Hrastnik - slovenacka proizvodnja stakla, Zvijezda d.d. - regionalni proizvodac hrane i HIP-Petrohemija a.d. - znacajna kompanija hemijske industrije Jugoistočne Evrope.

Dostupni za diskusiju i pitanja biće i predstavnici kompanije Simens, eksperti za proizvode i rešenja za projekte energetske efikasnosti u industriji iz Adriatik regiona, Austrije i Nemačke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
simens energetska efikasnost zelena energija proizvođači

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana