Tekst objavljen: 06.03.2024 15:00        


Jedna od vodećih banaka na domaćem tržištu, AIK Banka, uspešno je zaključila ugovor o kupovini lizing kuće NDM Leasing, koja će u narednom periodu i zvanično promeniti ime u AIK Leasing doo Beograd

Osnovan AIK Leasing


U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem, AIK Banka nastavlja sa širenjem poslovanja i jačanjem svoje pozicije na domaćem bankarskom tržištu, sa ciljem da postojećim i novim klijentima, ponudi dodatne opcije finansiranja, pod povoljnijim uslovima i sa fleksibilnijim rokovima otplate.

„Drago nam je što smo sada u mogućnosti da svim klijentima ponudimo i uslugu lizinga koju će moći da koriste kako mala i srednja preduzeća, tako i korporacije, preduzetnici i fizička lica. Naš cilj je da AIK Leasing obezbedi i jednostavnost procesa, brzinu donošenja odluka, automatizaciju, inovativnu ponudu i fleksibilnost. Verujem da ćemo u narednom periodu nastaviti da ostvarujemo postavljene ciljeve, a to je da budemo prvi izbor za klijente, lizing kuća kojoj se veruje i za koju klijenti znaju da će ispuniti njihova očekivanja“, istakao je Jožef Nađ, predsednik Izvršnog odbora AIK Leasing-a.

Jožef ima bogato iskustvo u finansijskom sektoru, a više od dve decenije je obavljao rukovodeće funkcije, uključujući i poziciju predsednika Izvršnog odbora CA Leasing-a i člana Izvršnog odbora Credit Agricole Banke za rad sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Kupovinom lizing kuće, AIK Banka ostaje na putu strateškog jačanja AIK bankarske grupe, koja odgovornim poslovanjem ostvaruje rast na održivoj osnovi, podržavajući profesionalni razvoj zaposlenih, lokalnu sredinu i zajednicu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aik banka Jožef Nađ NDM Leasing aik leasing

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana