Tekst objavljen: 21.02.2015 4:30        


GORNJI MILANOVAC, 6. februara (Tanjug) - Gornji Milanovac je od nedavno obogaćen novim smeštajnim kapacitetima u centru grada, zahvaljujući novootvorenom objektu PARKgm, koji se nalazi nadomak gradskog parka. Objekat PARKgm površine 360 m2 nalazi se u centru grada, u nekadašnjem prostoru "Takovo osiguranja" i "Kredi banke", koji je otkupio i preuredio novi vlasnik, navodi se u saopštenju opštine.

Obogaćeni smeštajni kapaciteti u Gornjem Milanovcu

GORNJI MILANOVAC, 6. februara (Tanjug) - Gornji Milanovac je od nedavno obogaćen novim smeštajnim kapacitetima u centru grada, zahvaljujući novootvorenom objektu PARKgm, koji se nalazi nadomak gradskog parka.
Objekat PARKgm površine 360 m2 nalazi se u centru grada, u nekadašnjem prostoru "Takovo osiguranja" i "Kredi banke", koji je otkupio i preuredio novi vlasnik, navodi se u saopštenju opštine.
Koliko je Gornjem Milanovcu bilo neophodno uvećanje smeštajnih kapaciteta od raspoloživih, govori i podatak da je za samo dve nedelje od otvaranja novootvorenog objekta PARKAgm nije bilo slobodnog ležaja.
Prema recima direktora PARKAgm Petra Obradovića, dugogodišnjeg vlasnika kompanije "Papir Print" koje se bavi proizvodnjom fleksibilnih materijala za pakovanje i predsednika milanovačkog Kluba privrede, odluka za kupovinom ovog objekta i njegovom prenamenom proistekla je iz ličnih potreba ove fabrike.
"Obzirom da saradjujemo sa stranim kupcima i dobavljačima, koji tim povodom borave u Gornjem Milanovcu i po nekoliko dana, imamo potrebu da se osećaju ugodno prilikom posete našoj opštini", ističe on.
Obradović navodi da je u objekat do sada, za kupovinu i opremanje, izdvojeno par desetina miliona dinara, sa namerom da ostvari i odredjenu dobit kao dodatni program kompanije "Papir Print".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana