Tekst objavljen: 22.12.2023 15:55        


Agencija za osiguranje depozita objavila je oglas za prodaju imovine Privredne banke Beograd u stečaju, Nove Agrobanke u stečaju i Stečajne mase Raj banke metodom javnog nadmetanja

Na prodaju nekretnine tri banke u stečaju


Ukupna vrednost imovine Privredne banke Beograd koja je u stečaju, bez depozita, prema podacima kvartalnog izveštaja iznosi 7,4 milijardi dinara, dok su ukupna potraživanja na kraju izveštajnog perioda (treći kvartal) 355,2 miliona dinara.

Od imovine na prodaju, prema podacima Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, putem javnog nadmetanja ponuđeno je ukupno 36 objekata i poljoprivrednog zemljišta ukupne vrednosti od 369.876 evra.

U njih, između ostalog, spada i šumsko zemljište, poslovni prostor, stambene zgrade, stovarište, poljoprivredno zemljište.

Ukupna vrednost imovine Nove Agrobanke bez depozita iznosi 16,3 milijarde dinara, dok je preostali iznos potraživanja na kraju trećeg kvartala 4,3 milijarde.

Od imovine na prodaju u ponudi je, pored zemljišta i poljoprivrednog zemljišta, i podrum vina na Rajcu u Negotinu u vrednosti od 59.950 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Vrednost imovine Stečajne mase Raj bankebez depozita na kraju trećeg kvartala iznosila je 305,4 miliona dinara, dok je ukupno potraživanje 364,9 miliona dinara.

Na prodaju je i sedam objekata, dva stana u Gornjem Milanovcu i poljoprivredno i šumsko zemljište.

Pored nepokretne imovine, na prodaju je i pokretna u ukupnom iznosu od 1.347,5 evra.

Dostavljanje prijave za učešće moguće je do 18. januara, a javno nadmetanje biće održano 25. januara.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banke u srbiji banke u stečaju prodaja imovine Agencija za osiguranje depozita

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana