Tekst objavljen: 21.02.2015 5:40        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Zajednički poduhvat pod nazivom Pele Italija (PelleITALIA), u kom učestvuju kompanije iz Srbije, Makedonije i Italije, formirao je mrežu distributivnih centara u nekoliko balkanskih zemalja u cilju brzog i efikasnog snabdevanja lokalnih tržišta italijanskom kožom. Zajedničku kompaniju formirali su iPeli dizajn (iPELLI design) iz Niša, CEIM dooel iz Skoplja i Grupo Mastroto (Gruppo Mastrotto) iz Italij

Koncept Pele Italija stiže na Balkan

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Zajednički poduhvat pod nazivom Pele Italija (PelleITALIA), u kom učestvuju kompanije iz Srbije, Makedonije i Italije, formirao je mrežu distributivnih centara u nekoliko balkanskih zemalja u cilju brzog i efikasnog snabdevanja lokalnih tržišta italijanskom kožom.
Zajedničku kompaniju formirali su iPeli dizajn (iPELLI design) iz Niša, CEIM dooel iz Skoplja i Grupo Mastroto (Gruppo Mastrotto) iz Italije, navodi se u saopštenju kompanije dostavljenom Tanjugu.
Cilj Pele Italije je da bude pouzdan snabedvač kožom za tržišta Srbije i Makedonije, kao i jedan od tri najveća snabdevača na Balkanu. Kompanija navodi da će joj otvaranje prodajnog salona u Beogradu i još dva distributivna centra u prestonicama u okruženju omogućiti da postane kandidat za vodećeg snabdevača Balkana kožom.
Koncept Pele Italija proizvodi više od 50 vrsta visokokvalitetne kože u više od 850 nijansi za upotrebu u izradi obuće, garderobe, nameštaja i drugih proizvoda.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana