Tekst objavljen: 04.09.2013 14:59        


Vlasnici oldtajmer automobila starijih od 30 godina od sada će u Srbiji moći da osiguraju svoja vozila kroz program Kasko 30+. UNIQA osiguranje predstavilo je dve nove usluge na našem tržištu: Kasko 30+, osiguranje za istorijska vozila starija od 30 godina i Kasko 5+, osiguranje za vozila starosti od 5 do 10 godina.

Kasko osiguranje za oldtajmere dostupno i u Srbiji

Zahvaljujući usluzi, Kasko 30+ vlasnici oldtajmer vozila mogu svoje unikatne ljubimce da osiguraju od gotovo svih opasnosti: manjih oštećenja, havarisanja i krađe. Ovim osiguranjem moguće je osigurati i vozila koja su u mirovanju, odnosno parkirana na propisanim mestima i koja se ne voze.

Da bi se usluga ostvarila potrebno je pribaviti potvrdu od Srpskog saveza istorijskih vozila i dokaz o vrednosti vozila od strane ovlašćenog veštaka.

Pored toga, UNIQA nudi i program Kasko 5+. Ovaj program namenjen je osiguranju vozila starosti od 5 do 10 godina.

Zajedničko za Kasko 30+ i Kasko 5+ jeste da obezbeđuju pokriće velikog broja rizika. Od saobraćajnih nezgoda i šteta kod parkiranja, preko prirodnih nepogoda, pada snega sa krova, pada vazduhoplova, požara i eksplozija, zlonamernih postupaka trećih lica, do šteta koje nanesu životinje, loma stakala, krađe, razbojništva i neovlašćenog korišćenja vozila.

Osim toga, obe usluge podrazumevaju i dvdesetčetvoročasovnu dostupnu besplatnu pomoć na putu, popravku vozila u UNIQA mreži servisa, mogućnost telefonske prijave štete svakoga dana, kao i mogućnost ekspresne isplate štete uz minimum dokumentacije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    vesna batilda jovanovic 10.09.2014 20:26

    MALENA A JAKA, BAS KAO I JA.SVAKA KUCA,TREBA I MORA DA SE MAKSIMALNO TRUDI DA, ODRYI SVOJ RENOME I TRADICIJU, SVOJU ELOKVENCIJU I POSTOJANOST

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana