Tekst objavljen: 21.02.2015 9:15        


KRALJEVO, 6. februara (Tanjug) - Sudski izvršitelji su posle dve održane licitacije, po pravosnažnim presudama, zaplenili četiri struga iz pogona ĆVagonogradnjeĆ u Fabrici vagona Kraljevo (FVK), i to po ceni od ukupno 1.200 evra, iako je njihova vrednost i trostruko veća, rečeno je Tanjugu u ovoj kraljevačkoj fabrici. Zbog dugovanja za neisplaćene plate radnicima, starih i po 15 godina, kao i duga prema poveriocima, FVK, koja se već nalazi

Izvršitelji zaplenili strugove u Fabrici vagona Kaljevo

KRALJEVO, 6. februara (Tanjug) - Sudski izvršitelji su posle dve održane licitacije, po pravosnažnim presudama, zaplenili četiri struga iz pogona ĆVagonogradnjeĆ u Fabrici vagona Kraljevo (FVK), i to po ceni od ukupno 1.200 evra, iako je njihova vrednost i trostruko veća, rečeno je Tanjugu u ovoj kraljevačkoj fabrici.
Zbog dugovanja za neisplaćene plate radnicima, starih i po 15 godina, kao i duga prema poveriocima, FVK, koja se već nalazi u veoma teškoj situaciji, mogla bi uskoro da ostane bez mašina za proizvodnju.
ĆU ovom slučaju su nam vezane ruke, jer se mašine rasprodaju po pravosnažnim presudama. Iako je i Agencija za privatizaciju pokušavala da odloži izvršenje, sudski izvršitelji su postupili po presudamaĆ, kažu u FVK, napominjući da rukovodstvo pokušava da namiri dugovanja po presudama u iščekivanju potencijalnog kupca i nove privatizacije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana