Tekst objavljen: 21.02.2015 4:15        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Konkurs za blogere "Planinske priče", koji je organizovala Turistička organizacija Srbije, završen je i žiri je izabrao 10 najlepših planinskih priča. Kako je saopštio TOS, imena pobednika biće objavljena u okviru aplikacije "Planinske priče" na Fejsbuk stranici, kao i na internet prezentaciji TOS-a.

Izabrane najbolje planinske priče na konkursu TOS-a

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Konkurs za blogere "Planinske priče", koji je organizovala Turistička organizacija Srbije, završen je i žiri je izabrao 10 najlepših planinskih priča.
Kako je saopštio TOS, imena pobednika biće objavljena u okviru aplikacije "Planinske priče" na Fejsbuk stranici, kao i na internet prezentaciji TOS-a.
Medju nagradjenima nalaze se i dva poznata blogera, Vladimir Stanković (DedaBor) i Predrag Supurović, kao i menadžer za odnose sa javnošću u Turističkoj organizaciji Srbije, Sandra Vlatković, koji će biti nagradjeni trodnevnim putovanjem na Zlatibor.
Pobednika na putovanju očekuje skijanje na Torniku, uživanje u spa i velnes centru, obilazak Tare i gastronomski doživljaji užičko-zlatiborskog kraja, uz druženje sa kolegama blogerima iz cele Srbije i regiona.
Nakon putovanja na nagradjeni će na svojim blogovima objaviti još jedan tekst u kome će čitaocima preneti iskustva sa posete Zlatiboru i okolini.
Kampanja "Planinske priče" prva je ove vrste kojom se turistički potencijali Srbije promovišu u online svetu, a koju je sprovela Turistička organizacija Srbije, navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana