Tekst objavljen: 24.02.2015 11:00        


BEOGRAD, 9. februara (Tanjug) - Telenor banka i kompanija Ašeco SEE prestaviće inovacije i dostignuća na svetskoj konferenciji bankarskih i finansijskih tehnologija Finovate Europe, koja se 10. i 11. februara održava u Londonu. Njihova dostignuća naći će se u konkurenciji 70 najvećih svetskih IT kompanija u Evropi, a poziv za učešće dokaz je da su domaće iskustvo i sinergija bankarskog i telkomunikacionog znanja interesantni i van g

Inovacije u bankarstvu i finansijskim tehnologijama

BEOGRAD, 9. februara (Tanjug) - Telenor banka i kompanija Ašeco SEE prestaviće inovacije i dostignuća na svetskoj konferenciji bankarskih i finansijskih tehnologija Finovate Europe, koja se 10. i 11. februara održava u Londonu.
Njihova dostignuća naći će se u konkurenciji 70 najvećih svetskih IT kompanija u Evropi, a poziv za učešće dokaz je da su domaće iskustvo i sinergija bankarskog i telkomunikacionog znanja interesantni i van granica Srbije, saopštili su učesnici konferencije.
Tokom dva dana konferenicije svaka kompanija će imati sedam minuta da predstavi najnaprednije inovacije na polju finansijskih i bankrarskih usluga.
Sve veća popularnost elektronskih oblika plaćanja, kao i povećana upotreba interneta i pamentnih mobilnih uredjaja, predstavljaju veliko polje za inovacije poput one koju će predstaviti Telenor banka u saradnji sa kompanijom Ašeco na ovogodišnjoj konferenciji u Londonu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana