Tekst objavljen: 25.03.2014 12:12        


Crédit Agricole banka Srbija pokrenula je novu kampanju dinarskih gotovinskih kredita sa fiksnom mesečnom ratom i fiksnom mesečnom kamatnom stopom od 17,95% uz grejs period do 3 meseca i period otplate do 72 meseca.

Igrajte na sigurno jer kredit nije igra

Klijenti koji podnesu zahtev za ovaj proizvod nemaju obavezu prebacivanja zarade u Crédit Agricole banku jer se kredit odobava bez depozita i uz veoma jednostavnu proceduru.

Ovaj kredit sa fiksnom ratom u dinarima namenjen je kako klijentima kojima je potreban dodatni novac tako i klijentima koji žele da refinansiraju neke od postojećih obaveza u drugim bankama (gotovinski kredit, kreditna kartica, dozvoljeni minus i sl.).

Nominalna kamatna stopa na godišnjem nivou je od 17.95% (EKS od 22.50%), a troškovi obrade zahteva su 1.5% za klijente sa zaradom u Banci odnosno 2% za ostale klijente, dok se kredit u bilo kom trenutku može potpuno ili delimično prevremeno otplatiti bez ikakvih dodatnih troškova. Kako i sam naziv kampanje sugeriše, kredit je prvenstveno namenjen klijentima koji imaju potrebu za finansijskom sigurnošću i niskim i predvidivim mesečnim troškovima u dinarima, koji ne zavise ni od inflacije ni od kretanja kursa evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ca kredit dinarski credit agricole banka credit agricole dinarski kredit dinarski kredit credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana