Tekst objavljen: 27.07.2023 14:15        


Grčka kompanija "Gold Air Handling" registrovana u Srbiji objavila je oglase za više otvorenih pozicija u domenu opsluživanja putnika na beogradskom aerodromu

Grčka firma ulazi na "Teslu"


Konkursi za posao otvoreni su do 4. avgusta.

Objavljivanje pomenutih oglasa predstavlja prvo javno zabeleženo širenje neke kompanije u ovom domenu na aerodromu „Nikola Tesla“ od odluke Direktorata civilnog vazduhoplovstva 10. jula da stavi van snage ograničenje broja hendlera na ovom aerodromu.

"GoldAir traži deputy station menadžere, station menadžere, ček-in agente passenger i ramp services duty officer i ramp/load control agente", piše TangoSix.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Iako objavljivanje ovolikog broja otvorenih pozicija odjednom nesumnjivo predstavlja najveće širenje neke hendling kompanije od odluke 10. jula, ipak se ne radi o poslovima koji neposredno opslužuju putničke avione kada je u pitanju prtljag. Stoga je trka za još jednog većeg hendlera koji bi mogao, pored "Belgrade Airport" i kompanije "Sky Partner" da pomogne "Er Srbiji" i dalje otvorena.

"Gold Air" poseduje dozvolu DCV-a za opsluživanje putnika, prihvat i otpremu predatog prtljaga kao i prihvat i otpremu letelica na platformi. Međutim, kako "Tango Six" saznaje, oprema potrebna za otpremu prtljaga koju kompanija poseduje nije blizu raspoloživosti za korišćenje.

Ovo ostavlja još samo "Menzies Aviation" kao opciju koja se eventualno može dogovoriti sa "Er Srbijom" ukoliko se situacija sa "Belgrade Airportom" ne popravi. Ukoliko se ta saradnja i uspostavi, gotovo je sigurno da se to neće dogoditi u ovoj letnjoj IATA sezoni.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Gold Air Handling aerodrom Aerodrom Beograd prtljag nedostatak radne snage

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana