Tekst objavljen: 21.02.2015 8:35        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Američki investicioni fond StartLabs najavio je večeras pokretanje fonda koji će biti fokusiran na ulaganja u informatičke tehnologije (IT) u Srbiji i regionu, sa namerom da poveže jugoistočnu Evropu sa Silicijumskom dolinom u Kaliforniji. Glavni interes fonda StarLabs venčers (Ventures), čije će sedište biti u Beogradu, biće investiranje u IT kompanije na Balkanu i Srbiji, u koje će ulagati u početnoj fazi

Fond StartLabs ulaže u IT u Srbiji

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Američki investicioni fond StartLabs najavio je večeras pokretanje fonda koji će biti fokusiran na ulaganja u informatičke tehnologije (IT) u Srbiji i regionu, sa namerom da poveže jugoistočnu Evropu sa Silicijumskom dolinom u Kaliforniji.
Glavni interes fonda StarLabs venčers (Ventures), čije će sedište biti u Beogradu, biće investiranje u IT kompanije na Balkanu i Srbiji, u koje će ulagati u početnoj fazi njihovog razvoja, najavili su predstavnici tog američkog fonda na prezentaciji.
Investicioni fond ulaže do 50.000 dolara u perspektivne IT startap kompanije iz regiona jugoiistočne Evrope i pomaže im da oblikuju svoje poslovanje u biznis sa perspektivom brzog napredovanje.
Fond StarLabs venčers prisutan je u regionu više od godinu dana i ima predstavništva u Ljubljani i Sofiji, a od sada i u Beogradu.
Piščević.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana