Tekst objavljen: 24.02.2015 10:40        


PARIZ,9.februara (Tanjug) - Broj prevezenih putnika francuskoholandskom aviokompanijom Er Frans-KLM smanjen je 0,5 odsto. Popunjenost kapaciteta drugog najvećeg evropskog avioprevoznika je u januaru iznosila 82,3 odsto, što je pad od 0,9 odsto, saopštila je danas uprava kompanije.

Er Frans-KLM:Pad broja putnika u januaru

PARIZ,9.februara (Tanjug) - Broj prevezenih putnika francuskoholandskom aviokompanijom Er Frans-KLM smanjen je 0,5 odsto.
Popunjenost kapaciteta drugog najvećeg evropskog avioprevoznika je u januaru iznosila 82,3 odsto, što je pad od 0,9 odsto, saopštila je danas uprava kompanije.
Francusko-holandska aviokompanija ostvarila je prošlog meseca dobre rezultate u Severnoj Americi dok je promet u Aziji bio ispod očekivanja jer Kineska nova godina ove godine stiže kasnije u odnosu na prethodni period, preneo je Rojters.
Broj putnika u niskotarifnoj filijali Transavia je u januaru porastao 8,1 odsto a ispunjenost kapaciteta za 2,5 poena na 83,9 odsto, dok je u teretnom saobraćaju promet smanjen 8,0 odsto, a popunjenost kapaciteta 3,8 odsto na 56,6 odsto.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana