Tekst objavljen: 24.02.2015 10:30        


BEOGRAD, 9. februara (Tanjug) - Kompanija Vip mobile pripremila je nove Vip Biz tarife za mala i srednja preduzeća, koje su podeljene u tri segmenta od kojih svaki odgovara različitim grupama zaposlenih i njihovim poslovnim potrebama i navikama u mobilnoj komunikaciji, saopšteno je iz te kompanije. Vip Biz Premium tarife namenjene su rukovodiocima i najzahtevnijim korisnicima koji dosta putuju jer jedine na tržištu nude besplatne

Besplatni dolazni roming pozivi u Vip Biz ponudi

BEOGRAD, 9. februara (Tanjug) - Kompanija Vip mobile pripremila je nove Vip Biz tarife za mala i srednja preduzeća, koje su podeljene u tri segmenta od kojih svaki odgovara različitim grupama zaposlenih i njihovim poslovnim potrebama i navikama u mobilnoj komunikaciji, saopšteno je iz te kompanije.
Vip Biz Premium tarife namenjene su rukovodiocima i najzahtevnijim korisnicima koji dosta putuju jer jedine na tržištu nude besplatne neograničene roming pozive u celom svetu.
Premium tarife nude i velike pakete minuta, poruka i opciju neograničenog interneta nakon potrošenog paketa, po smanjenoj brzini.
Vip Biz Standard tarife odgovaraju na standardne potrebe za internetom i komunikacijom ka korisnicima drugih mreža, uz pakete minuta i poruka ka svim mrežama, kao i paket megabajta.
Svi oni koji se odluče za ove tarife do 31. marta ove godine dobiće takodje besplatnu uslugu neograničenih dolaznih roming poziva, podseća se u saopštenju.
Sve Vip Biz tarife poslovnim korisnicima omogućavaju uštedu na troškovima mobilne komunikacije, jer u okviru mesečne pretplate sadrže neograničene razgovore unutar firme, prenos neiskorišćenih minuta ka svim mrežama i specijalne cene uredjaja.
Sve zainteresovane firme mogu da zakažu sastanak sa Vip Savetnicima za poslovnu prodaju putem sajta www.vipmobile.rs ili u Vip centrima širom Srbije, podseća se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana