Tekst objavljen: 10.08.2023 15:25        


ALTA Banka je, osluškujući potrebe tržišta, 07. avgusta 2023. godine otvorila novu filijalu u Nišu koja dokazuje razvoj, stabilnost i pouzdanu podršku građanima i privredi

Alta banka otvorila filijalu u Nišu


Širenjem poslovne mreže ALTA Banka nastavlja da proširuje dostupnost svojih usluga i pruža servis velikom broju novih i postojećih klijenata.

Široka paleta bankarskih proizvoda, kvalitetna usluga, pouzdanost i iskustvo kao i stručno osoblje i moderan i prijatan ambijent su ključni benefiti koji doprinose zadovoljstvu postojećih i novih klijenata ALTA Banke.

Tokom otvaranja nove filijale, kako gostima tako i zaposlenima se obratila predsednica Izvršnog odbora, dr Una Sikimić:

„Posebno nam je zadovoljstvo što je ALTA Banka od danas otvorila vrata naše poslovnice u gradu Nišu, trećem po veličini gradu u našoj zemlji, kako bi bili dostupan servis našim klijentima od Niša, preko Beograda do Novog Sada i Subotice, pored Vršća i Lučana, uz planove da nastavimo širenje naše poslovne mreže. Pozivam građane i privrednike u Nišu, i okolnim mestima, da posete našu poslovnicu, da se obrate našim zaposlenima koji će im pružiti servis, dati savet i sa kojima će, verujem, pronaći način za započinjanje uspešne saradnje.“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Nakon obraćanja predsednice Izvršnog odbora, usledio je prigodan koktel, praćen džez muzikom u duhu Nišville Jazz Festivala čiji je sponzor ALTA Banka.

Nova filijala ALTA Banke se nalazi u samom centru Niša, na adresi Vožda Karađorđa broj 2. Otvorena je radnim danima od 08h do 20h kao i subotom od 08h do 13h.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
alta banka niš alta banka nova filijala otvorena nova filijala una sikimić

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana