Tekst objavljen: 07.11.2018 12:02        


Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, 56. po redu, otvoren je juče na Beogradskom sajmu i trajaće do 11. novembra, a ove godine svoje proizvode predstaviće više od 500 domaćih i stranih izlagača.

500 izlagača na 56. sajmu nameštaja u Beogradu

Sajam je otvorio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić koji je istakao da uprkos ranijim najavama o propasti naše drvne industrije, ta industrija beleži rast proizvodnje od devet odsto, prodaju nameštaja na domaćem tržištu za 14 odsto i izvoza za 16 odsto prošle godine, koji je, kaže, dostigao 418 miliona evra.

"To nije i konačno i nije puni kapacitet naše drvne industirije. Mislimo da postoji prostor za dalje povećanje, za dalje unapređenje, jer će ovo biti jedna od industrija koja može da pomogne i rastu BDP-a i smanjenju nezaposlenost u zemlji i posebno rastu našeg izvoza", istakao je Ljajić.

CENA ULAZNICE
  • pojedinačna ulaznica 350 RSD
  • grupna ulaznica *250 RSD
  • parking (po satu)150 RSD

Kaže da je utisak da Sajam nameštaja iz godine u godinu napreduje, od dizajniranja štandova, čitave organizacije do broja učesnika.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Mislim da naša industrija nameštaja to i zaslužuje, jer uprkos nekim katastrofičnim najavama o propasti naše drvne industrije, ona je pokazala ne samo fleksibilnost, već i svu svoju moć i potencijale za opstanak i dalji razvoj", ukazao je Ljajić.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
izlagači sajam beogradski sajam sajam nameštaja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana