Tekst objavljen: 26.06.2013 13:30        


Kompanija Energoprojekt ugovorila je nove poslove vredne 1,95 miliona evra i pet miliona dolara.Kako je objavljeno na sajtu te kompanije, za posao vredan 1,95 miliona evra ugovor su u junu zaključili Energoprojekt Oprema, koja se nalazi u sastavu Holdinga Energoprojekt i Elektromreža Srbije, kao investitor.

 Novi poslovi za Energoprojekt

Reč je o ugovoru za isporuku specijalnog provodnika i prateće spojne opreme i izolatora, kao i izvođenje radova na zameni postojećeg provodnika na prelazu dalekovoda 220 kilovolti i 400 kilovolti preko reke Dunav.

Rok za realizaciju projekta je 18 meseci.

Takođe, kompanija ZECCO Ltd (kompanija iz sistema Energoprojekt, Lusaka, Zambija) u svojstvu izvođača radova i Saturnia Regna Pension Trust Fund, kao investitor, zaključili su u maju ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova po sistemu "ključ u ruke".

Ugovor se odnosi na izgradnju kancelarijskog bloka (zgrade) površine 3.000 metara kvadratnih u Kitveu, u Zambiji. Vrednost posla je pet miliona dolara, a rok za realizaciju projekta decembar 2014. godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nov posao Elektromreža Srbije energoprojekt

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana