Tekst objavljen: 21.05.2013 14:23        


Sberbank Srbija u skladu sa svojom poslovnom politikom inovativnog pristupa bankarskom poslovanju i kreiranju novih bankarskih proizvoda, u svoju široku ponudu depozitnih proizvoda uključuje i nove fleksibilne načine štednje.

Sberbank štednja 30+/50+

Novi štedni proizvod pored veoma konkurentne kamate klijentima nudi mogućnost da u toku trajanja oročenja neograničen broj puta podignu deo svoje ušteđevine, u maksimalnom iznosu od 30, odnosno 50% inicijalnog uloga. Na ovaj način, klijentima je omogućeno da oroče svoja sredstva i povlače ih po potrebi. Ukamaćivanje se vrši na broj dana koji je depozit proveo na oročenju do promene iznosa, čime se omogućava puna naplata kamate, bez obzira na učestalost povlačenja sredstava.

Proizvod je posebno interesantan klijentima koji samostalno započinju infrastrukturne projekte, koji se finansiraju kroz faze, ali i svim ostalim klijentima, kojima je potrebna fleksibilnost u štednji i dostupnost sredstava u svakom trenutku.


Primeri za štednju koja daje opciju podizanja 30% ili 50% glavnice bez prekida oročenja

Štednja 30+ u RSD - Ukoliko Korisnik oroči 10.000 RSD na 12 meseci po nominalnoj kamatnoj stopi od 9,20% na godišnjem nivou (EKS je 9,33% fiksno, na godišnjem nivou). Kamata koja će se pripisati na kraju perioda oročenja iznosi 932,78 RSD ukoliko Korisnik ne podiže deo glavnice koji mu je na raspolaganju. Korisnik ima mogućnost da podigne 30% glavnice bez prekida oročenja u toku trajanja depozita, kamata će mu biti obračunata i pripisana da taj period oročenja. Korisnik nema dodatnih troškova.

Štednja 30+ u EUR - Ukoliko Korisnik oroči 1.000 EUR na 12 meseci po kamatnoj stopi od 3,60% na godišnjem nivou (EKS je 3,10% fiksno, na godišnjem nivou). Kamata koja će se pripisati na kraju perioda oročenja, po odbitku poreza na prihod od kamate od 15%, iznosi 31,02 EUR ukoliko Korisnik ne podiže deo glavnice koji mu je na raspolaganju. Korisnik ima mogućnost da podigne 30% glavnice bez prekida oročenja u toku trajanja depozita, kamata će mu biti obračunata i pripisana da taj period oročenja. Korisnik nema dodatnih troškova.

Štednja 50+ u RSD -
Ukoliko Korisnik oroči 10.000 RSD na 12 meseci po nominalnoj kamatnoj stopi od 9,10% na godišnjem nivou (EKS je 9,23% fiksno, na godišnjem nivou). Kamata koja će se pripisati na kraju perioda oročenja iznosi 922,64 RSD ukoliko Korisnik ne podiže deo glavnice koji mu je na raspolaganju. Korisnik ima mogućnost da podigne 50% glavnice bez prekida oročenja u toku trajanja depozita, kamata će mu biti obračunata i pripisana da taj period oročenja. Korisnik nema dodatnih troškova.

Štednja 50+ u EUR -
Ukoliko Korisnik oroči 1.000 EUR na 12 meseci po kamatnoj stopi od 3,50% na godišnjem nivou (EKS je 3,02% fiksno, na godišnjem nivou). Kamata koja će se pripisati na kraju perioda oročenja, po odbitku poreza na prihod od kamate od 15%, iznosi 30,16 EUR ukoliko Korisnik ne podiže deo glavnice koji mu je na raspolaganju. Korisnik ima mogućnost da podigne 50% glavnice bez prekida oročenja u toku trajanja depozita, kamata će mu biti obračunata i pripisana da taj period oročenja. Korisnik nema dodatnih troškova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana