Tekst objavljen: 11.07.2013 12:45        


Uvidevši sve izazove sa kojima se suočava segment malog biznisa u Srbiji i zahteve klijenata, Sberbank Srbija je kreirala specijalnu ponudu koja će pomoći preduzetnicima i malim preduzećima da se lakše suoče i premoste prepreke u svom poslovanju.

Sberbank: Specijalna letnja ponuda za MSP

Proizvod je osmišljen tako da poveća likvidnost preduzetnika i malih preduzeća i omogući im stabilnost poslovanja, uz rokove otplate do 36 meseci i uz specijalne uslove u pogledu kamatnih stopa.

Specijalna ponuda se odnosi na dugoročnu revolving kreditnu liniju koja je namenjena malim preduzećima i preduzetnicima sa do jednog miliona evra poslovnih prihoda i podrazumeva odobravanje ovog kredita bez troška obrade i sa specijalnim, promotivno niskim kamatama. Sberbank Srbija nudi dva tipa ovih kredita. Prvi se odnosi na dugoročnu revolving kreditnu linija u dinarima sa rokom otplate do 36 meseci i fiksnom kamatnom stopom već od 14.95%, bez troška obrade. Drugi tip kredita predstavlja dugoročnu revolving kreditnu liniju u evrima sa rokom otplate takođe do 36 meseci i kamatnom stopom već od 7.95%, bez troška obrade.

Kamata na dinarske kredite od 14,95% i 7,95% na kredite indeksirane u evrima su među najkonkurentnijim na tržištu, a dodatnu pogodnost ovog kredita predstavlja i odsustvo troška obrade, koje dodatno rasterećuje budžet naših klijenata, kao i jednostavna i brza procedura. Specijalna letnja ponuda za mala preduzeća i preduzetnike traje do 08. oktobra 2013 godine. Sberbank Srbija a.d. poziva sve zainteresovane klijente da posete najbližu ekspozituru gde ih očekuju saradnici za rad sa malim preduzećima i preduzetnicima i da se uvere u sve pogodnosti koje specijalna letnja ponuda pruža.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana