Tekst objavljen: 13.02.2014 12:55        


Kompanija S-Leasing je juče u Beogradu potpisala svoj 10.000. ugovor. Jubilarni ugovor je potpisan sa kompanijom Core Distribution, radi se o komercijalnom vozilu Fiat Punto Classic 1.2 Van.

S-Leasing sklopio 10.000 ugovora u Srbiji

Core Distribution posluje sa S-Leasingom dugi niz godina i na ovaj način je do sad finansirano više od 70 vozila. Savremeno organizovan logistički sistem i konstantno ulaganje u vozila kojima vrši distribuciju, olakšava kompaniji Core Distribution da sve svoje svakodnevne poslovne aktivnosti uspešno realizuje.

„Od samog osnivanja kompanije naša vizija je da budemo i ostanemo jedna od vodećih distributerskih kompanija na tržištu Srbije, što postižemo visoko kvalitetnom uslugom, efikasnim i efektivnim angažovanjem kompanijskih resursa, uz permanentan razvoj poslovnih operacija. Smatramo da finansiranje vozila putem lizinga pradstavlja najbolji način da svoju uslugu prema krajnjem klijentu unapredimo još više,“ izjavio je Ranko Marković, direktor kompanije Core Distribution.

Bojan Vračević, član izvršnog odbora S-Leasinga, je istakao: „Izuzetno nam je drago što je baš Core Distribution, kompanija koja se bavi zvaničnom distribucijom proizvodaJohnson&Johnson, Vitalia, Werner&Mertz, Evy up, Skovin, Zott, i mnogih drugih, a od marta ove godine i Cranex za tradicionalni lanac, dok je u maloprodaji prepoznatljiva po lancu marketa AROMA , klijent sa kojim potpisujemo naš 10.000. ugovor.“

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ovom prilikom Vladimir Pajović, predsednik izvršnog odbora S-Leasinga naglasio je da se svi zaposleni u kompaniji S-Leasing veoma trude da zasluže poverenje klijenata odličnom uslugom, jednostavnim i prilagodljivim pristupom. „Želimo da postojeći i potencijalni klijenti stalno dokazuju ove naše tvrdnje, a mi obećavamo da ćemo biti tu da proslavimo još mnogo godina postojanja i još puno, puno zajedničkih ugovora“, dodao je on.

S-Leasing je 2013. godine proslavio desetogodišnjicu poslovanja u Srbiji, a 2014. godinu je započeo novim uspehom, koji dokazuje kvalitet rada i zadovoljstvo postojećih klijenata.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
S leasing lizing

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana