Tekst objavljen: 03.06.2013 14:30        


Danas se u Srbiji gotovo sve nudi na akcijskim sniženjima, od hrane, garderobe, tehnike, nameštaja, razne opreme, putovanja pa do silikona! Po povoljnijim cenama daju se i časovi jezika, plesa, jahanja, ali i lekarske intervencije, usluge kozmetičara, frizera, velnes centara ...

Šta sve nude na akciji: Hrana, usluge, silikoni...

Pronađi najbolju i najjeftiniju robu u Srbiji - Akcijska ponuda


Pre samo desetak godina bilo je nezamislivo da će jednog dana da se najosnovnije namirnice nađu "rame uz rame" sa ponudom nameštaja, kućnih aparata, raznih kredita ili turističkih putovanja.

Takvo stanje diktira strmoglav pad prometa, koji je u poređenju sa aprilom iz 2012. manji za oko 10 odsto. Stoga se trgovci utrkuju da ponude što više pogodnosti za svoje kupce, pa tako za isti postotak nude vikendom popuste bez obzira na način plaćanja.

Većina trgovinskih kuća širom Srbije odobrava popuste za penzionere od 10 odsto na iznos računa dva puta mesečno kada najstariji građani primaju isplate.

I turističke organizacije "jure" klijente. "Letovanje upola cene" ili "putovanje za dvoje po ceni jednog" - česti su oglasi koji se pojavljuju na sajtovima za brzu i jeftinu kupovinu

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kupovina potrošači kupovina sa popustom popusti sniženja proizvodi na sniženju Srbija akcijska ponuda

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana