Tekst objavljen: 24.08.2013 11:00        


Pošto je rani buking za letnje aranžmane bio izuzetno uspešan i, čak, za 30 odsto veći nego prethodne godine, agencije su nastavile s praksom da mesecima unapred objavljuju programe za predstojeće praznike. Prvi aranžmani za doček 2014. već su prodati, a gotovo svi turoperatori objavili su novogodišnje brošure.

Gde ćete za doček Nove 2014? Evo šta nude agencije

Najzanimljiviji novogodišnji aranžman je aranžman za Njujork, jer za 1.199 evra putnici dobijaju avionski prevoz, šest noćenja s doručkom, transfere, razgledanje grada uz objašnjenja na srpskom jeziku i doček Nove godine na Tajms skveru, trgu u koji su uprte sve oči sveta.

Ipak, onima koji više vole da se tokom zimskih meseci kupaju u toplim morima, preporučuje se odlazak u Tajland - dvanaestodnevni boravak u Pataji (i dvodnevno razgledanje Bangkoka s vodičem, uz objašnjenja na srpskom jeziku) košta 1.299 evra.

"Olimpik travel" je objavio najzanimljiviju novogodišnju turu, san svakog deteta - "U gostima kod Deda Mraza". Ovaj ekskluzivni doček u Laponiji košta 1.470 evra, a u cenu su uračunati ne samo avionski prevoz i boravak u hotelu, već i razgledanje Helsinkija, izlet do Deda Mrazovog sela Rovanijemija, odlazak u zoo-vrt Ranu i haski safari.

Romantični parovi trebalo bi da razmisle o dočeku Nove godine u Indiji, jer će videti ne samo Nju Delhi, već i prelepe palate Radžastana i božanstvene Mandavu i Agru, gde se nalazi prelepi Tadž Mahal. U novembru ova agencija organizuje putovanja u Liban, Kopenhagen, Vijetnam i na Kipar.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana