Tekst objavljen: 05.09.2013 11:00        


Romantična Kuba, luksuzni Dubai, prelepi Tajland, neverovatna Indija, moderni Njujork, očaravajuća Sri Lanka i savršeni Maldivi odavno nisu nedostižni za naše turiste. Na ove daleke destinacije turisti iz Srbije sada mogu da otputuju i za 500 evra.

Daleke destinacije turistima dostupne i za 500 evra

Najveće iznenađenje je devotodnevni aranžman za Dubai koji u „Viva travelu“ košta 399 evra, a tome treba dodati i 40 evra za aerodromske takse. Putnici ove agencije biće smešteni u hotelu sa četiri „zvezdice“.

Devet dana odmora na Kubi košta 689 evra. U ponudi su i Sejšeli, Zanzibar, Vijetnam, Malezija, Uzbekistan...

I agencija „Olimpik travel“ ponudila je aranžmane za daleka odredišta, ali i programe koji odavno nisu organizovani. Recimo, u oktobru vode turiste u Frankfurt, u dolinu Rajne, zatim u Liban da uživaju u krošnjama kedrova i do Odese i Krima kako bi videli „najšarmantnije“ dvorce sveta. U novembru organizuju putovanje u Kopenhagen, do dvoraca na severu. Izuzetno zanimljivo je i putovanje u Laponiju, kod Deda Mraza.
Osmodnevni odmor na Sri Lanki je od 719 evra, dok oni koji žele da idu na kružnu turu i vide „zlatni trougao Indije“ (Nju Delhi, Agru i Džaipur) treba da plate 989 evra. Odmor na Puketu u Tajlandu, u trajanju od 11 dana, košta 1.199 evra, a ko želi da vidi Bangkok i odmara se na Pataji, isto toliko će platiti za 12 dana.

Prilično košta i luksuzan odmor na Maldivima - 1.255 evra, a za 13 dana na Kubi treba izdvojiti 1.399 evra. Aranžman za Bali staje 1.749 evra, ali je reč o odmoru od 15 dana.

Najveće iznenađenje je aranžman za Njujork koji košta 699 evra, a putovanje traje osam dana. Za ovaj grad, teško je naći avionsku kartu koja košta manje od 500 evra, a smeštaj u hotelima gotovo da i ne može da se nađe za manje od 100 evra.

„Kontiki travel“ tradicionalno organizuje putovanje na daleke destinacije, pa je i ovogodišnja brošura bogata egzotičnim mestima poput Brazila, Argentine, Urugvaja, Čilea, Meksika... Jedno od najzanimljivih putovanja je Maroko - osam dana za 820 evra, kao i 11 dana u Gruziji i Jermeniji za 1.590 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana