Tekst objavljen: 15.05.2013 13:50        


Kada je Amerikanka, Melisa Rosenfild otišla na Karibe samo na šest meseci nije ni slutila da će ostati i raditi posao na kom joj svi zavide. Melisino zvanje glasi direktorka atmosfere i VIP usluga hotela Viceroy, na Angvili, jednom od najlepših Karipskih ostrva.

Posao iz snova: Direktor za žurke na plaži

- Posao smo kreirali moj bivši šef i ja - navodi ona i ističe da ljudi često ne mogu da poveruju u takav opis posla, budući da im nije jasno čime se bavi.

Pored života na rajskom ostrvu, Marisa ima tu privlegiju da putuje širom sveta i isprobava prvoklasnu hranu svetskih kuvara. Ona takođe otkriva trendove u hotelijerstvu koje prva donosi u svoj hotel.
Posao iz snova podrazumeva planiranje žurki, organizovanje aktivnosti gostima hotela među kojima su brojne poznate ličnosti, održavanje dobre i vesele atmosfere u hotelu.

- Originalni opis posla glasio je ovako ‘održavanje svetla i muzike’. Nakon šest meseci su mi produžili ugovor, tako da leti boravim u Njujorku i Los Anđelesu a preko godine radim u hotelu - kaže ona.

Osim održavanja dobre atmosfere u luksuznom hotelu, Marisa pomaže poznatim ličnostima da isplaniraju svoje dane. Ipak, priznaje da se nikada ne zna šta će tražiti od nje.

- Planirala sam mnoge stvari u poslednji minut, jer se desi da neka poznata ličnost odjednom kaže ‘želim da napravim roštilj na plaži uz rege bend’ - kaže ona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
posao karijera odličan posao more

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana