Tekst objavljen: 25.08.2013 14:00        


Mladi Beograđani su ovog leta najviše bili zainteresovani za košenje trave, prodaju sladoleda i za posao promotera, rekli su predstavnici omladinskih zadruga u Beogradu.

Kako zarađuju mladi: Košenje trave i prodaja sladoleda

Direktorka Omladinske zadruge Sat Katica Krnjajić rekla je da su mladi najčešće radili na poslovima kao što su košenje trave, proizvodnja i prodaja sladoleda, a bilo je i dosta angažovanja tokom Bir festa.

Ona je kazala da je od početka maja do danas posao tražilo više od 1.600 mladih, a najviše je bilo studenata, učenika i nezaposlenih.

Prema njenim rečima, najbolje plaćeni su fizički poslovi i oni se plaćaju 250 dinara po satu.

Predstavnica omladinske zadruge "Svitac Fig" Jelena Radojković rekla je da je ovog leta najveća potražnja bila za promocijama i za pomoćnim administrativnim sezonskim poslovima, koji su ujedno i najplaćeniji poslovi.

- Cena po satu na ovim poslovima je različita i ona se kreće od 150 do 350 dinara - rekla je Jelena Radojković. Prema njenim rečima sezona traje do kraja oktobra nakon čega sledi zatišje.

- Sezona ponovo počinje u decembru kada je velika potražnja za promoterima i promoterkama pred novogodišnje praznike - rekla je Jelena Radojković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana