Tekst objavljen: 13.02.2017 8:49        


Po preliminarnim podacima centralne banke, učešće problematičnih kredita u ukupnim kreditima na kraju decembra 2016. godine iznosilo je 17,03 odsto što predstavlja pad za 4,5 procentnih poena u odnosu na kraj 2015.

NBS: Smanjeno učešće problematičnih kredita u Srbiji

Problematični krediti u bankarskom sektoru Srbije su sada na najnižem nivou u poslednje gotovo četiri godine, što potvrđuje da Strategija za rešavanje problematičnih kredita i relevantni akcioni planovi daju rezultate, saopštila je centralna banka. voj u formi izgradnje i rekonstrukcije, održavanje i upravljanje celokupne infrastrukture Aerodroma i obavljanje formalne uloge operatera aerodroma. Proces će se odvijati u dve faze.

U prvoj fazi dostaviće se neobavezujuće ponude dok će se u drugoj fazi dostaviti obavezujuće ponude. Svi zainteresovani za koncesiju imaće 15 dana počev od 10. februara 2017. godine da predaju zahtev za učestvovanje u prvoj fazi.

Takođe, imaće 60 dana da predaju svoje neobavezujuće ponude u sklopu Faze 1. Svako ko je zainteresovan da otkupi tendersku dokumentaciju to će moći da uradi za 1.000 evra. Kompanije ili konzorcijumi zainteresovani za koncesiju moraće da ispune i uslov da poseduju više od 500 miliona evra kapitala.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana