Tekst objavljen: 15.10.2020 14:10        


Da li znate koliko je teško naći i dobiti stambeni kredit, naročito od početka pandemije? Ipak, ima neko ko može da pomogne

Zašto da lutate od banke do banke kad možemo da nađemo idealni stambeni za vas!

Kupovina stana je nešto što se radi najčešće jednom u životu. A svako ko ga je nekad uzeo reći će vam da ni sam proces nije lak. Treba prvo naći stan koji odgovara vašim potrebama i koji može da zadovolji vaše želje, a onda valja videti i da li možete da ga priuštite. I tek kad sve to odradite, onda idete da uzmete stambeni kredit.

Dok kroz prvi deo priče i odabir stana morate da prođete sami, u izboru stambenog kredita možete da dobijete pomoć. I to potpuno besplatnu pomoć!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kamatica savetnik je od nedavno uveo opciju savetovanja i za stambeni kredit. I ta opcija funkcioniše baš jednostavno: dovoljno je samo da kliknete na ovaj link, ostavite podatke i pošaljete nam upit. Naši savetnici će proceniti vašu kreditnu sposobnost i kontaktirati vas sa ponudom kredita koji najviše odgovara vašim potrebama.

Dakle, šta sve dobijate ako se odlučite za Kamatica savetnik i našu asistenciju?

- Ne morate da provodite sate na internetu, idući od sajta jedne do sajta druge banke i gledajući ponude za stambene, sa svim začkoljicama, sitnim slovima i slično. To će za Vas odraditi naši savetnici i pronaći ponudu koja vam aposlutno najviše odgovara.

- Ako vam je možda naporno da pregledate sajtove banaka, pa odlučite da idete fizički od jedne ekspoziture do druge i da se raspitujete – ni to ne morate radite. Kada nađu najbolju ponudu stambenog kredita, naši savetnici će Vas uputiti i u filijalu koja vam najviše odgovara. Što je od velike pomoći, naročito u doba pandemije.

- Tokom procesa apliciranja za kredit i pregovora sa bankarima, naši savetnici vam uvek stoje na raspologanju, ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili pitanje vezano za stambeni kredit. Dakle, edukacija i kompletna podrška u svakom trenutku.

Sve ovo dobijate sa našim Kamatica savetnikom za stambene kredite. Avantura zvana „uzimanje stambenog kredita“ nikad nije bila lakša.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
uzimanje stambenog kredita stambeni krediti kamatica savetnik kupovina stana stambeni kredit stambeni kredit u eur dinarski stambeni kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana