Tekst objavljen: 13.01.2021 16:25        


Komercijalna banka i NLB banka Beograd, iako sada imaju istog vlasnika - slovenačku NLB grupu, nastavljaju da rade kao zasebne banke sve do pravnog spajanja. Iz NLB grupe poručuju da, kratkoročno gledano, neće biti nikavih promena u redovnom poslovanju sa klijentima

Šta se menja za klijente Komercijalne banke posle prodaje NLB-u?

Klijenti će moći neometano da koriste sve usluge, a svi depoziti, krediti i računi ostaju aktivni pod istim uslovima. Klijenti obe banke besplatno mogu da koriste bankomate i Komercijalne i NLB banke.

Da li klijent treba da menja mobilnu aplikaciju, internet banku i kartice?

Ne, nema potrebe, navode u Komercijalnoj banci.“Klijenti će moći da nastave da koriste standardne usluge i postojeće kartice”, ističu u banci.

Da li će naknade za usluge u obe banke ostati iste?

“Do spajanja, obe banke će postepeno prilagođavati svoju cenovnu politiku, tako da će biti potpuno usklađene pri spajanju”, navode u Komercijalnoj banci.

Da li je štednja sigurna, pošto je banka u stranom vlasništvu?

“Štednja građana će, naravno, i dalje biti sigurna. NLB je najveća regionalna bankarska grupa koja je u potpunosti posvećena pružanju najkvalitetnijih usluga našim klijentima. Takođe smo jedan od vodećih investitora u našem regionu, i nastavićemo punu podršku srpskoj ekonomiji i rastu lokalnih kompanija i preduzeća”, ističu u Komercijalnoj banci.

Mogu li da se mešaju i spajaju usluge dve banke bez dodatnih troškova?

Opcija da, na primer, građanin bude klijent Komercijalne banke, ali koristi uslugu NLB Pay će biti moguća, ali uz prethodno otvaranje računa u sestrinskoj banci.

“Trenutno smo u pripremi određenih pogodnosti za nove klijente, gde ćete u narednom periodu moći da otvorite račun u našoj sestrinskoj banci pod povoljnijim uslovima. Na ovaj način ćete moći da koristite sve usluge obe banke i moći ćete odabrati najpovoljnije uslove različitih usluga i proizvoda obe banke. Nakon spajanja, vaši računi će biti integrisani, a vi ćete imati samo jedan račun u integrisanoj banci”, objašnjavaju u Komercijalnoj banci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Dodatne informacije preko kontakt centra

Svi klijenti Komercijalne banke koji imaju dodatna pitanja posle prodaje ove banke slovenačkoj grupaciji NLB odgovore mogu da dobiju u svojoj ekspozituri ili u kontakt centru banke putem telefona +381 11 20 18 600 ili 0700 800 900 ili mejlom:kontakt.centar@kombank.com

Korisnici NLB Banke odgovore mogu da dobiju pozivom na broj telefona: +381(0)11 715 15 22, mejlom na:info@nlb.rsili putem četa na veb sajtu: ww.nlb.rs.

1 komentar

  1. User image
    boban 14.01.2021 7:11

    tako je pocelo …
    stara devizna stednja …
    etc

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
prodaja komercijalne banke nlb banka Komercijalna banka spajanje komercijalne i nlb banke klijenti komercijalne banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana