Tekst objavljen: 08.07.2020 13:15        


Nakon zatvaranja grčkih granica za građane Srbije, putnici koji su uplatili letovanje preko neke od turističkih agencija u naredne dve nedelje moći će da dobiju zamenu putovanja ili da izaberu neku od drugih opcija koje agencije nude

Pored Turske, alternativa za Grčku mogu da budu Španija i Albanija

To će moći svi da urade, ali mi ćemo onima koji su imali zakazano putovanje u ovom periodu ponuditi alternativne destinacije poput Turske i Španije ili Grčke od 1. avgusta",kaže za Danas Miladin Lainović iz Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije. Kako kaže, oni će u Juti danas u 12 sati imati sastanak na kom bi se dogovorili o tome kakav je stav Asocijacije i šta dalje raditi.

On napominje da je u Grčkoj trenutno 20.000 srpskih turista i da bi taj broj, kako ide sezona, rastao. Ono što turističke agencije putnicima mogu da ponude kao alternativu za sada ide dobro.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Jedan avion otišao je za Tursku pre dva dana i juče, tako da sa Turskom nema problema, jedna od opcija je i Albanija sa kojom su granice otvorene i nesmetano se putuje", ističe sagovornik Danasa.

Lainović kaže da oni u Juti nemaju najavu da bi neke druge zemlje u kojima srpski turisti letuju mogle da zatvaraju granice i veruje da će se sve srediti.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovanje pandemija turska Grčka albanija YUTA

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana