Tekst objavljen: 21.04.2021 15:55        


I ove godine postoje zemlje za koje nam, bar zasad, nije potrebno ništa osim pasoša

Letnje destinacije za koje nam (za sada) ne treba ništa osim pasoša

„Imamo četiri države u okruženju s kojima je postignut sporazum, to su BiH, Crna Gora, Albanija i Severna Makedonija. Dakle, to su četiri države za koje, u ovom trenutku, ne morate da imate ikakve dodatne uslove“, precizirao je nedavno Aleksandar Seničić, direktor YUTA.

Za neke, te četiri države mogle bi da budu sasvim dovoljna letnja ponuda. Predstavljamo vam glavne letnje turističke destinacije u njima.
 
Saranda – Albanija

Ako je prošle godine i bilo pitanja koje muče Srbe u vezi s letovanjem u Albaniji,preporuke atraktivnih destinacija koje se još opiru turističkoj pomami, izuzetno povoljne cene smeštaja i misterije albanskog primorja. Uostalom, kad su korisnici sajta TripAdvisor birali nove dragulje među destinacijama, gradić Saranda je bio među njima.

Neum – BiH

Neum, delić Jadrana koji pripada Bosni i Hercegovini, prošle godine nam je svima bio „otkriće“ i zahvaljujući turistima iz Srbije letnja sezona u Neumu procvetala je više nego ikada.Cene smeštaja u Neumu su i ove godine „za svaki džep“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ohrid – Severna Makedonija

Ohrid smešten na obali istoimenog jezera, godinama je sa punim pravom centar i pravi biser turizma Severne Makedonije. Prirodne lepote koje uokviruju kristalno čistu vodu plus kulturno bogatstvo starog grada dovoljan su razlog da ovog leta razmislite o jezeru umesto o moru.


Herceg Novi – Crna Gora

I Crna Gora, koja nam je prošle godine zadala toliko muka, u novu sezonu ulazi otvorena za turiste. Bilo da idete u Budvu ili na Adu Bojanu – biće dobro vratiti se. Ipak, neka preporuka bude Herceg Novi, koji je prošle godine uputio poziv za sve dobre ljude i prvi poručio građanima Srbije da su uvek dobrodošli.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
neum herceg novi saranda putovanje letovanje letovanje 2021 albanija Crna Gora bosna i hercegovina makedonija ohrid

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana