Tekst objavljen: 28.05.2020 11:55        


Kako da saznate kakav tačno kredit vam je potreban?

Kamatica savetnik: Mesto koje morate da posetite pre nego što uzmete kredit

Jedno od najčešćih pitanja koje dobijamo od posetilaca Kamatice jeste „koji je najbolji kredit?“. Često nas pitaju i „koja je najbolja banka?“. Međutim, na ta pitanja ne postoji odgovor. Makar ne onaj kakav očekujete.

Odgovor na pitanje koji je najbolji kredit glasi – „Onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama“. A kako da saznate koji vam kredit najviše odgovara? Tako što ćete da posetite Kamatica savetnik.

Koji je najčešći problem sa kreditima? Vama je potreban novac i odlazite u banku da biste ga dobili. Tamo vas sačekaju bankarski službenici koji vam govore o nominalnoj i efektivnoj kamatnoj stopi, rokovima otplate i još nekim terminima koji vama ništa ne znače.

Svih tih dilema i te glavobolje može da vas reši naš Savetnik. Potrebno je samo da u nekoliko koraka ispunite osnovna pitanja o tome koliki kredit vam je potreban, koliko vremena biste želeli da ga odplaćujete, da li vam treba keš ili kredit za refinansiranje. Vaš zahtev zatim stiže našim kreditnim savetncima koji imaju višegodišnje iskustvo sa poslovima bankarskog sektora. Oni će pažljvo proučiti vaš slučaj i pronaći najbolji kredit koji trenutno postoji u srpskim bankama a najviše odgovara vašim potrebama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Cilj uzimanja kredita jeste da dobijete sredstva koja vam trebaju, a da pritom možete da nastavite normalno da živite, da ne uskraćujete sebi odmor ili kupovinu nečega što želite, kao i da vam taj kredit ne stvori nove finansijske poteškoće u budućnosti.

Bankari koji vam prodaju kredit o ovome ne vode računa, pošto im to nije ni posao. Ali, uz Kamatica savetnik koji je dizajniran tako da su mu vaše potrebe na prvom mestu, naši savetnici će odabrati najbolji kredit za vas i tako vam pomoći da mnogo lakše dođete do novca koji vam treba.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
uzimanje kredita krediti kamatica saveti kamatica savetnik kamatica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana