Tekst objavljen: 30.10.2012 10:57        


Prvi dan prelaska klijenata Nove Agrobanke u Poštansku štedionicu protekao je mirno, iako su svi šalteri bili puni. Gotovo identična slika bila je u filijalama Poštanske štedionice, kao i pred preuzetim šalerima Agrobanke.

Poštanska: Svi klijenti Agrobanke lično da dođu

Kako je potvrdio Srđan Cekić, predsednik izvršnog odbora Poštanske štedionice, da bi mogli da raspolažu svojim računima, svi klijenti Nove Agrobanke moraju lično da se pojave na šalteru Štedionice.

Poštanska štedionica je od Nove Agrobanke preuzela 56 filijala, oko 300 zaposlenih, i ukupno 155.000 klijenata, među kojima je 15.000 preduzeća, 80.000 građana i još 60.000 poljoprivrednika.
- Tokom vikenda smo preuzeli sve aktivne račune iz Nove Agrobanke i preneli smo stanja računa. Ali, neophodno je da sada ti klijenti dođu na naše šaltere i identifikuju se uz ličnu kartu, potpišu novi ugovor sa Štedionicom i podignu svoju dina karticu, kojom mogu da podižu novac i sa bankomata - objašnjava Cekić.

Na pitanje da li je to razlog što pojedini klijenti, kao "ovlašćena lica" na tekućim računima Agrobanke nisu u ponedeljak mogli da podignu novac, Cekić odgovara potvrdno.

- Svaki vlasnik računa mora da se identifikuje, i tek pošto potpiše novi ugovor može da da novu punomoć za korišćenje svog tekućeg - kaže Cekić dodajući da je cela ova procedura za klijente besplatna.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
državne banke klijenti banke preuzimanje banaka banke agrobanka nova agrobanka banka poštanska štedionica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana