Tekst objavljen: 19.09.2012 14:04        


Grand produkcija i njeni čelni ljudi Saša Popović i Brena i Slobodan Živojinović vode pegovore o kupovini televizije Avala, a da li će postati njeni vlasnici znaće se najdalje za tri nedelje, izjavio je Popović.

Grand produkcija kupuje Avalu, pravi Narodnu TV

Prema njegovim rečima, 48,5 odsto akcija, čiji je vlasnik Danko Đunić, kupili bi on i bračni par Živojinović, dok bi Željko Mitrović zadržao svojih 4,9 odsto akcija.

Preostalih 46,6 odsto akcije, čiji je vlasnik jedan austrijski fond, kupio bi "moćan strani investitor", rekao je Popović.

Republička radiodifuzna agencija produžila je Avali dozvolu za emitovanje do kraja oktobra, a ako ni do tada ne isplati sva dugovanja, mogla bi da izgubi dozvolu za rad.

Prema rečima Popovića, televizija bi promenila naziv u Narodna, a već je osmišljen veliki broj zabavnih i muzičkih emisija koje bi joj podigle rejting.

Udarne Grandove emisije Zvezde Granda i Grand šou ne bi bile prenete na Narodnu televiziju, već bi se i dalje emitovale na Pinku, rekao je Popović.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Tanja 19.09.2012 14:31

    Ovoj državi sve što fali je još jedna televizija sa programom koji decu zatupljuje...pa ovo treba zabraniti! Gde nestade edukativni sadržaj za decu, gde nestade kvalitetan program koji neće ovu decu učiti da sve što treba u životu je oskudno se obući, staviti tonu šminke, mikrofon u ruke i ajmo!!!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Avala Saša Popović Brena TV televizija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana