Mrkonjić: Ilić sanjari, a ja gradim

Objavljeno: 13.08.2012


Vesti izvor: Kamatica, Press

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić odbacio je oštro sve kritike koje je povodom izgradnje Koridora 11 na njegov račun izneo ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić.

Odgovarajući na prozivke Velimira Ilića da zloupotrebljava gradilište u svrhu lične promocije, Mrkonjić poručio da on gradi po planu, za razliku od Velje, koji nije uradio ništa.

Mrkonjić je, aludirajući na Ilićevu izjavu da mu je uvek bio san da gradi i da zato hoće da bude ministar, uzvratio da nije lako graditi autoput, da je mnogo lakše sanjati nego nešto ostvariti.

- Kada bih bio maliciozan kao Velja, mogao bih da kažem da on ništa nije uradio, sve ovo što mi sada radimo on je mogao da uradi ranije, ali nije... Ali to me ne interesuje, on ima svoj resor i to je njegova stvar - rekao je ministar saobraćaja.

Podsetimo, Ilić je izjavio da kao ministar neće dozvoliti da „neko zloupotrebljava gradilišta za ličnu promociju, kao njegovi prethodnici", jasno aludirajući na Mrkonjića, koji mu je odmah uzvratio.

- Neka onaj ko ne veruje prođe ovom istom trasom i vidi šta se radi. Ja ostvarujem sve svoje snove, pa i ovaj... A Ilić, ako me bude pitao za savet, reći ću mu. Neću da ga kritikujem, jer on ništa nije ni uradio - oštar je bio Mrkonjić prilikom obilaska radova na Koridoru 11.

Dačić: Smeniću svakog ko se svađa

Ivica Dačić je rekao da neće dozvoliti javne svađe u Vladi i da će predložiti razrešenje svakoga ko u tome bude učestvovao.

- Želim da upozorim sve da neću tolerisati bilo kakve svađe u Vladi. Na sledećem sastanku šefova partija koje čine vladajuću koaliciju najozbiljnije ću postaviti to pitanje - izričit je on. 



27.08.2012

Ko privatizauje firme na Kosovu?

27.08.2012

Nemačka se zadužuje i još joj plaćaju

27.08.2012

Suša uništava osiguravajuće kuće u SAD

27.08.2012

Dugalić: Slučaj Agrobanke je velika opomena

27.08.2012

Evo kako se Grci obračunavaju s poreskim inspektorima



Pogledajte arhivu vesti
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana