Kupite kuću iz snova za samo 10 evra

Objavljeno: 30.07.2012


Vesti izvor: Kamatica, Smedia, Vijesti

Lovci na kupce nekretnina mogu zadovoljno da trljaju rukama. A kako i ne bi kada su konačno dobili genijalnu ideju. Agencija za prodaju nekretnina nudi kuću iz snova za samo 10 evra u južnoj Francuskoj. Kako je to moguće? 

Deset evra je cena tiketa za lutriju u kojoj učestvuju svi potencijalni kupci od kojih će se jednom zaista i posrećiti. Naravno prodaja će se smatrati uspešnom ukoliko se proda dovoljan broj tiketa.

Kuća se prostire na 115 kvadratnih metara površine, ima pogled na luku i sopstveni bazen u dvorištu. Loto tiketi su u prodaji još od decembra. Potencijalnim kupcima bilo je dozvoljeno da mesečno kupe maksimalno pet tiketa.

Idejni vođa ovog projekta je čovek po imenu Leonard Simpatiko, koji kaže da ovaj sistem omogućava svim stranama da budu zadovoljne.

- Prodavac je zadovoljan zato što je nekretnina prodata, zatim dobitnik lutrije, ne treba ni spominjati koliko i zašto je zadovoljan, ali i agencija, jer oživljava tržište nekretninama - kazao je Simpatiko.

A zahvaljujući ovoj lutriji, za koju organizatori kažu da je sasvim legalna, jedna mlada Francuskinja je za samo 40 evra dobila kuću koja vredi 240.000 evra.



 



27.08.2012

Ko privatizauje firme na Kosovu?

27.08.2012

Nemačka se zadužuje i još joj plaćaju

27.08.2012

Suša uništava osiguravajuće kuće u SAD

27.08.2012

Dugalić: Slučaj Agrobanke je velika opomena

27.08.2012

Evo kako se Grci obračunavaju s poreskim inspektorima



Pogledajte arhivu vesti
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana