Tekst objavljen: 06.09.2016 10:58        


Niskotarifna avio-kompanija Rajaner odlučila je da do 10. septembra produži prodaju karata po promotivnim cenama od 9,99 evra za četiri destinacije na kojima leti sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" u čast obavljenog prvog leta iz Niša na novoj liniji do Berlina.

Zvanično krenuli letovi iz Niša za Berlin

Irski avio-prevoznik je u nedelju, 4. septembra, obavio prvi let na novoj liniji Niš-Berlin (Šenefeld), na kojoj će imati dva leta nedeljno, kao deo zimskog reda letenja od ukupno četiri rute iz grada na Nišavi, saopšteno je danas iz Rajanera.

Kako bi proslavili prvo poletanje iz Niša za Berlin, Rajaner je odlučio da produži prodaju karata po 9,99 evra iz Niša do Berlina, Bratislave, Diseldorfa i Milana za putovanja u decembru.

Kupci treba da rezervišu mesta po ovim niskim tarifama najkasnije do subote 10. septembra pre ponoći, putem web stranice www.ryanair.com "http://www.ryanair.com/".

Rajaner će prema zimskom rasporedu za 2016. iz Niša leteti za Berlin Šenefld dva puta nedeljno, od 31. oktobra za Bratislavu i od 30 oktobra za Diseldorf Vize takođe dva pita nedeljno, a od 1. novermbra kreće i sa letovima za Milano Bergamo dva pita nedeljno.

Kako se dodaje, očekuje se 120.000 putnika na godišnjem nivou, i 90 novootvorenih direktnih radnih mesta vezanih za broj putnika.

Menadžerka prodaje i marketinga Rajanera za tržište istočnog Mediterana, Kjara Ravara, izrazila je zadovoljstvo zbog prvog leta sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" za Berlin i otvaranja mogućnosti srpskim putnicima da otkrivaju nove evropske destinacije.

Ona je istakla da se raduje "i porastu saobraćaja, poslova i turizma u Nišu u narednim godinama".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovi iz niša niskobudžetne aviokompanije avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana