Tekst objavljen: 13.12.2015 16:04        


Turistička organizacija Srbije organizuje nagradni konkurs "Zima prija svima" i od danas svi zainteresovani punoletni građani Srbije imaju mogućnost da na internet adresi www.zimaprijasvima.rs osvoje zimsko putovanje za dvoje. Konkurs je će biti otvoren od 30. decembra, a pobednici će biti proglašeni 4. januara, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Zima prija svima: Osvojite zimsko putovanje za dvoje

Taj konkurs se sprovodi u okviru istoimene zimske promotivne kampanje i za učešće na konkursu je potrebno da uz pomoć na sajtu predloženih fotografija zimskih prizora iz Srbije zainteresovani kreiraju originalnu pozivnicu za prijatelja kojeg bi voleli da povedu na zimsko putovanje.

Nakon toga, mogu pozvati prijatelje da glasaju za njihov rad i 30 radova sa najvećim brojem glasova će ući u finale.

Žiri će 10 najboljih radova nagraditi poklon paketima, a autor prvoplasiranog rada osvojiće putovanje u trajanju od sedam dana za dvoje na planini koju je izabrao.

Više informacija o načinu učešća u tom nagradnom konkursu mogu se naći na linku www.zimaprijasvima.rs, kao i na facebook stranici Turističke organizacije Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

2 komentara

  1. User image
    Vasiljkovic Biljana 14.12.2015 9:03

    Zima u Srbiji

  2. User image
    Marija 14.12.2015 9:13

    pa ne znam; nekako mi deluje malo nerazumljivo; kreiraj svoju razglednicu; kako se to zamislja, kako to nacrtati ovde; ko ima auto ked moze, inace ne znam kako;
    pa onda pozvati prijatelje; znaci treba da imas milion prijatelja na fejsbuku, sto smatram velikom gluposcu, jako velikom gluposcu da se preciznije izrazim;
    to ste onda mogli reci ovim estradnim zvezdama na internetu koji imaju fanova milion; da za njih pravite konkurs :)

    moram primetiti da i ovaj kod smatram za bezveze

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
zima prija svima nagradni konkurs turistička organizacija Srbije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana