Tekst objavljen: 03.08.2015 11:28        


Avio-kompanija Wizz Air uvodi novu, pojednostavljenu proceduru za promenu leta, prema kojoj putnici mogu da promene datum ili destinaciju nakon izdate karte uz plaćanje nadoknade koja će iznosti 50 odsto od originalno plaćene tarife. 

Wizz Air uvodi jednostavniju promenu leta

Najveća niskotarifna avio-kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope navodi u saopštenju da je uz tu nadoknadu potrebno platiti i razliku do nove tarife ili nadoknade za prtljag, ukoliko se one razlikuju od onih koje su važile u originalnoj rezervaciji.

Putnici Wizz Air, za razliku od nekih drugih avio-kompanija, već imaju mogućnost da promene datum ili destinaciju putem interneta ili preko korisničkog centra, kao i kod službenika na aerodromima.

Putnici mogu da izbegnu plaćanje nadoknade za promenu karte ukoliko prilikom kupovine karte izaberu "Plus Fare" tarifu ili ako dokupe "Wizz Flex" na osnovnu tarifu (Basic fare) uz doplatu od samo 10 evra po letu. Minimalna nadoknada je 10 evra, a maksimalna 60 evra.

Obe te opcije omogućavaju putnicima neograničene promene leta.

"Dok mnoge tarife ekonomske klase ne dozvoljavaju nikakve promene leta, Wizz Air jeftine tarife postaju fleksibilne, a rezervacije se mogu prilagoditi ako dođe do promene plana putovanja ili potreba putnika.

Predstavili smo ovaj pojednostavljeni model nadoknada za promene leta kao deo našeg programa stalnog poboljšavanja usluga čime želimo da putnicima pružimo još više mogućnosti i da im obezbedimo najbolje iskustvo počev od same rezervacije karte pa sve do kraja putovanja", rekao je portparol Wizz Air, Danijel De Karvaljo.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
avio karte promena letova Basic fare Wizz Air

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana