Tekst objavljen: 20.03.2020 14:55        


Kompanija "Vizer" (Wizz Air) objavila je da, usled uvedenih ograničenja putovanja, obustavlja sve svoje letove iz Srbije - sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" i niškog aerodroma "Konstantin Veliki" do 12. aprila

"Wizz air" otkazuje letove iz Beograda i Niša do 12. aprila

Ograničenja putovanja predstavljaju meru sprečavanja širenja pandemije korona virusa, navedeno je u saopštenju.

Putnici sa rezervacijama u ovom periodu će biti automatski obavešteni putem imejla ako su rezervaciju izvršili direktno na sajtu wizzair.com ili preko mobilne aplikacije te avio kompanije.

"120 odsto orginalne cene karte će biti automatski prebačeno na WIZZ račun putnika i taj iznos će moći da se iskoristi u naredna 24 meseca za kupovinu 'Viz er' proizvoda i usluga", navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kako je istaknuto, putnici mogu da se odluče i za refundaciju u novcu, koja podrazumeva dužu proceduru, a o neophodnim koracima biće obavešteni za bankovni transfer ili transfer na bankovnu karticu u odvojenom imejlu.

U tom slučaju putnici imaju pravo samo na 100 odsto originalne cene karte.

Putnici koji su karte rezervisali preko putnih agencija, uključujući onlajn putne agencije, treba da se obrate kompaniji od koje su kupili karte.

Iako je trenutna situacija van kontrole "Vizera", avio kompanija se izvinjava zbog mogućih neprijatnosti izazvanih zabranom putovanja i naglašava da su bezbednost i dobrobit putnika i posade prioritet.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Wizz Air Beograd grad niš otkazani letovi korona virus vanredno stanje 12 april

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana