Tekst objavljen: 05.12.2020 9:00        


Specijalizovano iskustvo putovanja u okviru Wizz Air mreže i šire

Wizz Air nudi uslugu fleksibilnih čarter letova


Wizz Air proširuje ponudu domaćih i međunarodnih čarter letova na svojim tržištima i šire. Ova usluga je na raspolaganju za korporativna i nagradna putovanja, kružne ture i prevoz putnika do matične zemlje i podrazumeva potpuno prilagodljivu uslugu.

U ovim teškim vremenima je udobnost putovanja postala važnija neko ikada pre. Wizz Airova čarter usluga pruža vrhunsku fleksibilnost za organizacije koje žele da prevezu grupe od maksimalno 239 putnika jer mogu da odaberu uslugu, rutu i raspored koji najviše odgovaraju njihovim potrebama. Bilo da je u pitanju prevoz zaposlenih na poslovne sastanke, letenje sportskih timova sa turnira na turnir ili povratak preostalih turista u matičnu zemlju, čarter usluga predstavlja pogodno i prilagodljivo rešenje za svaku veću grupu.

Ovi personalizovani čarter letovi dodatno proširuju Wizz Airove postojeće usluge prevoza putnika do matične zemlje. Wizz Air je od marta obavio preko 50 takvih letova i vratio kući više od 3600 putnika.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

„Drago nam je što nastavljamo da razvijamo uslugu čarter letovai kompanijama nudimo potpuno prilagodljivo, efikasno i fleksibilno iskustvo putovanja. Tokom ove godine pune izazova smo brzo prilagodili poslovanje kako bismo pomogli u naporima da se putnici vrate kući. Sada ovu uslugu proširujemo na veće grupe, od sportskih ekipa i orkestara do firmi i državnih agencija. Naša visokoobučena i ljubazna posada u modernim, izuzetno efikasnim avionima sa nestrpljenjem iščekuje putnike koji će uživati u Wizz Airovoj savršenoj usluzi”,izjavio je Džordž Mihalopulos, komercijalni direktor Wizz Aira.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
čarter letovi viz er Wizz Air fleksibilni čarter letovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana