Tekst objavljen: 17.01.2016 14:30        


Vojvođanska banka je snizila kamatnu stopu za stambene kredite i ponudila građanima da do stana dođu po ceni od 134,5 evra mesečno, saopšteno je iz te banke.

Vojvođanska banka snizila kamatu za stambene kredite

Vojvođanska banka u saopštenju navodi da je dodatno snizila kamatnu stopu za stambene kredite na 3,45 odsto plus šestomesečni euribor (6M euribor) za kredite sa osiguranjem Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita (EKS od 3,98 odsto) bez obzira na iznos kredita.

"Nastojali smo da klijentima umanjimo ukupne troškove koji prate kupovinu stambenog prostora putem kredita, kako bismo stambene kredite učinili dostupnim što širem krugu građana", rekla je direktor sektora za Upravljanje mrežom i stanovništvo u Vojvođanskoj banci Marija Konstantinu (Maria Constantinou).

Na primer, klijenti koji uzmu kredit od 30.000 evra sa otplatom od 30 godina mogu kupiti stan uz ratu kredita od 134,5 evra.

"Kupovina nepokretnosti podrazumeva brojne dodatne troškove tako da banka pruža mogućnost odobrenja i dodatnih sredstava za njihovo pokriće, kao i renoviranje stana, bez naknade za podnošenja zahteva i za realizaciju kredita", navela je ona.

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra u dinarskoj protivvrednosti sa rokom otplate do 30 godina.
Građani koji nameravaju da reše svoje stambeno pitanje kupovinom stana na kredit u Vojvođanskoj banci mogu dobiti pred odobrenje kredita bez unapred odabrane nekretnine, a uzimanje životnog osiguranja nije obavezno, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Slavica pasic 26.06.2019 23:27

    Htela bi stamhtebeni kreit garsonjeru ili jednosoban

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kamata na stambeni kredit stambeni krediti vojvođanska banka manja kamata

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana